Kuka Niilo?

Kuka Niilo?

kokeilu4

Olen 29-vuotias Helsinkiläinen sosialidemokraatti. Haluan olla rakentamassa oikeudenmukaisempaa ja reilumpaa yhteiskuntaa, jossa kaikilla on tasa-arvoiset mahdollisuudet elää ja voida hyvin riippumatta omasta taustasta tai lompakon paksuudesta.

Työskentelen SDP:n europarlamentaarikoiden Miapetra Kumpula-Natrin ja Liisa Jaakonsaaren kotimaan koordinaattorina. Aiemmin olen työskennellyt valtiovarainministeriössä, Euroopan kulttuuriyhdistyksessä sekä Helsingin seurakuntayhtymässä eri seurakunnissa muun muassa kesäteologina, oppaana, suntiona ja muusikkona. Ensimmäinen työpaikkani oli kotikorttelini lähikauppa.

Opiskelen Helsingin yliopistossa käytännöllistä teologiaa, tarkemmin uskontososiologiaa. Kandidaatin työssäni tutkin Suomen evankelisluterilaisen kirkon yhteiskunnallista vaikuttamistyötä. Aion jatkaa samasta aiheesta pro gradu -tutkielmassani.

Olen toiminut urani aikana Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa, omassa tiedekuntajärjestössäni TYT:ssä, Eurooppanuorissa, Eurooppalaisessa Suomessa ja omassa puolueosastossani Nuorsosialidemokraatit NUS ry:ssä.

Vapaa-ajallani soitan bändissä kitaraa, sienestän, käyn kuntosalilla ja pelaan pöytäjalkapalloa.

Koko CV:n voit lukea täältä.