Ehdolla jäsenvaalissa!

Ehdolla jäsenvaalissa!

Olen ehdolla Helsingin demareiden jäsenvaalissa kuntavaaliehdokkaaksi.
Verkkoäänestys on alkanut tänään, numeroni on 126!

Viime kuntavaalit menivät hyvin, vaikka valtuustopaikka jäi saamatta. Olen toiminut tämän kauden kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnassa tehden paljon töitä liikunnan, kulttuurin ja lasten- ja nuorten palveluiden parissa. Työ on palkitsevaa ja olemme saaneet @Nasiman kanssa valtavasti aikaan.

Visionani on edelleen rakentaa Helsinkiä, jossa kukaan ei jää yksin. Tämä tarkoittaa panostuksia yksinäisyyden, syrjäytymisen ja eriarvoisuuden torjumiseksi. Nuorten mielenterveysongelmat, työttömyys, kiusaaminen ym. ovat ongelmia, joihin meidän on puututtava ja löydettävä ratkaisuja. Lasten ja nuorten harrastamiseen ja lapsiperheiden tukemisen tulee löytää lisää välineitä.

Tällä hetkellä mieleni päällä on erityisesti Helsingin liikuntapuolen investoinnit (kentät, hallit ym.), jossa on paljon tehtävää. Näin korona-aikana erityisesti ulkoliikuntapaikat ovat kovassa käytössä, vanhoja liikuntapaikkoja pitää korjata ja uusia liikuntapaikkoja rakentaa pikaisesti. Minulla on työn alla konkreettinen toimenpideohjelma Helsingin liikuntainvestointien vauhdittamiseksi – nykymenolla olemassa olevat ulkoliikuntakentät rapistuvat ja esimerkiksi luisteluratoja ei jäädytetä talvella.

Näistä ja monista muista asioista aion pitää ääntä kuntavaaleissa! Helsingin demari, käytä äänesi jäsenvaalissa!


Comments are closed.