Lauttaliikenne Kruunuvuorenrannan ja Kauppatorin välillä alkaa taas!

Lauttaliikenne Kruunuvuorenrannan ja Kauppatorin välillä alkaa taas!

Huomenna 1.6. se alkaa klo 7.00, nimittäin kesän lauttaliikenne Kruunuvuorenrannan ja Kauppatorin välillä! Huraa! Tätä on odotettu!

Aikataulu löytyy JT-Linen sivuilta ja sen voi lukea myös tästä alta:

Kuvakaappaus aikataulusta JT-Linen sivuilta.
*-merkittyjä vuoroja ei liikennöidä lauantaisin ja sunnuntaisin
V-merkityillä vuoroilla pääsee Kauppatorilta Vasikkasaareen ajalla 1.6.-14.8.2022: alus pysähtyy ensin Kruunuvuorenrannassa ja jatkaa sen jälkeen Vasikkasaareen

Lauttayhteys helpottaa matkustamista Kruunuvuorenrannasta ja Laajasalosta kaupunkiin päin koko kesän ajan. Lauttayhteys kestää suuntaansa vain noin vartin ja se nopeuttaa monen työmatkaa ja kulkemista usealla tunnilla viikossa. Viime kesän kokemukset lautasta olivat ainoastaan positiivisia.

Vesireitti toimii myös varareittinä, mikäli metroreitti ei ole syystä tai toisesta käytössä. Näin on käynyt muutaman kerran viimeisen vuoden aikana.

Lauttayhteyttä liikennöi JT-Line. Sama yritys toteutti viime kesänä HelsinkiBiennaalin lauttayhteyden eli toimija on monelle ennestään tuttu. Lähtö- ja paluuaikataulut ovat alueen asukkaiden kannalta erinomaiset: useampi lähtö päivittäin molempiin suuntiin.

Nyt on tärkeää, että mahdollisimman moni käyttää pitkään odotettua lauttayhteyttä, jotta se on yrittäjille kannattavaa. Ei muuta kuin päiväkahville Kauppatorille!


Comments are closed.