Helsinki tukee vastaisuudessa menestyneitä urheilijoita

Helsinki tukee vastaisuudessa menestyneitä urheilijoita

Päätimme eilen Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunnan kokouksessa, että menestyneitä helsinkiläistaustaisia urheilijoita tuetaan rahallisesti!  Tämä on rahallisen tuen lisäksi symbolisesti merkittävää ja tuemme perinteisten lajien lisäksi myös vammaisurheilussa menestyneitä urheilijoita samoilla summilla.

Koko päätöskohta menee seuraavasti: ”Kansainvälisistä urheilusaavutuksista palkitaan menestyneet helsinkiläisurheilijat Olympialaisissa ja Paralympialaisissa sekä olympia- ja paralympialajeissa järjestetyissä MM-kisoissa yksilöurheilun yleisessä sarjassa ja vammaisurheilussa, joukkueurheilun yleisessä sarjassa ja vammaisurheilussa sekä olympialajien nuorten sarjassa (vanhin ikäluokka) niissä lajeissa, joissa järjestetään viralliset MM-kilpailut.

Tämän lisäksi urheilusaavutuksista palkitaan vuosittain Helsinki-päivänä jakamalla seuraavat tunnustukset eli stipendit: Vuoden helsinkiläisurheilija tai -joukkue, vuoden helsinkiläinen urheiluseura, vuoden nuori helsinkiläisurheilija ja vuoden helsinkiläisvalmentaja.”

Helsinki tekee todella hienoa työtä urheilijoiden tukemiseksi. Se on kehumisen paikka. Taas sitä saa olla ylpeä omasta kotikaupungistaan  


Comments are closed.