Kunnianpalautus lasten ja nuorten kanssa työskenteleville!

Kunnianpalautus lasten ja nuorten kanssa työskenteleville!

Opettajat ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevät ansaitsevat kunnianpalautuksen. Kaikki he, jotka työskentelevät lasten ja nuorten kanssa tekevät aivan uskomattoman tärkeää ja arvokasta työtä koko suomalaisen yhteiskunnan eteen! Nämä kansan kasvattajat ovat se kivijalka, joihin PISA-tutkimukset ja Suomen sijoitus onnellisuustutkimuksien kärjessä perustuu.

Arki on hurjaa: ryhmäkoot ovat suuria, lapset ja nuoret usein aika villejä (ja armottomia!), tauot ovat lyhyitä, palaute mitä on, omaa aikaa kuluu useita tunteja suunnitellessa ja palkka usein keskiarvon alapuolella.

Olin eilen 28.3. entisen lukioni eli Etu-Töölön (TYLY:n) lukion vaalipaneelissa. Annoin meidän entisten opiskelijoiden puolesta kunniakirjan koulun opettajille ja henkilökunnalle arvokkaasta työstä. Tämän symbolisen eleen tein kesken paneelin samalla kertoen nuorille, että arvostakaa sitä työtä, mitä teidän opettajat täällä tekevät! He ovat teitä varten täällä!

Kuntavaalit ovat ennen kaikkea koulutusvaalit. Panostetaan varhaiskasvatukseen, kouluihin ja oppimiseen. Se on erinomainen sijoitus, joka antaa itsensä kymmenkertaisesti takaisin.


Comments are closed.